Det finns många frågor som kan få dig förvirrad, under och efter en dejt, vilket är anledningen till att vi har införlivat en översikt av några tips för män för att säkerställa att din dejt går så smidigt som möjligt.

Dejting kan vara lite knepigt. Vad ska du bära för kläder? Var ska du träffas? Hur mycket ska du säga? Vem ska betala? Hur snart efter eran dejt ska du ringa henne? Med så många frågor är det svårt att fokusera på att faktiskt lära känna henne under dejten. Här hittar du några tips för män om hur man går till väga med kvinnor (om det är det du intresserad av).

1. Första intrycket är alltid viktigt

Dina jeans kan ha tur, men kom ihåg att det här är det första intrycket ditt dejt får av dig. Ja, du ska aldrig låtsas vara någon du inte är, men en tjej kanske vill se att du är stolt över ditt utseende. Oroa dig inte, det betyder inte att du behöver ha en full smoking, men att ta en dusch, en rakning och sätta på något lämpligt hjälper dig att imponera din dejt och ger dig en bra start. Nu behöver du bara oroa dig för att hålla tiden.

2. Sätt planer för dejten som du känner dig bekväm med

Dejting kan vara en skrämmande upplevelse. Om hon har bett dig att välja någonstans, hjälp med att skära igenom dessa nerver genom att arrangera att träffas i bekant territorium. Detta hjälper dig att känna dig mer bekväm. Men du bör undviker din vanliga pub på lördagskvällen, eftersom att stöta på dina kompisar kan vara lite distraherande på din dejt.

3. Var självsäker

Överallt är självförtroendet attraktivt – entusiasm får dig att lysa. Om du är lite blyg kan du öva i förväg genom att prata med människor du inte känner. Eller välj ett ämne som du är entusiastisk över, till exempel en hobby, på dejten. Hon kommer att känna ditt självförtroende när du pratar passionerat om det. Många människor kan också vara blyga över sitt utseende. Du kanske inte är speciellt lång med en sex-pack, men det är mer attraktivt för en kvinna att visa att du är bekväm i din egen hud och glad att du är du.

4. Prata inte hela tiden

På din dejt, se till att du inte pratar hela tiden. Om din dejt går bra kommer det att finnas många fler möjligheter att dela dina historier i framtiden. Var inte rädd för pauser och hjälp med att blanda konversationen genom att ställa några frågot. Att lyssna är viktigt eftersom det visar att du är intresserad av vad hon har att säga.

5. Håll konversationen rolig

Försök att hålla din konversation kul. På ditt första dejt vill du inte gå in i en djupgående konversation om varför du inte tycker om ditt jobb eller andra problem du har haft. Ja, du måste vara seriös ibland, men i de tidiga stadierna av dejting, ha lite kul.

6. Undvik konversationer runt era ’ex’

Att prata om ditt ex är farligt territorium. Det är bäst att hålla sig borta från konversationen helt. Det är osannolikt att din dejt kommer att vara intresserat och det kan få saker att känna besvärliga mellan dig. Om din dejt tar upp ämnet, försök att hålla svaren korta (utan att verka misstänkta). Bekräfta henne att ditt förflutna är historia och att du vill spendera din tid på att lära känna henne istället.

7. Stäng av din mobil

Det finns inget mer irriterande än att telefoner ringer medan du försöker spendera kvalitetstid med vänner, och det är lika irriterande på en dejt. Sätt den inte bara på ljudlöst och vibrerande, eftersom du fortfarande kan bli distraherad. Stäng av telefonen helt. Om hon vet att du har stängt av din telefon för att fokusera helt på dejten, kommer hon att uppskatta att du tar dig tid att engagera dig helt.

8. Dela på notan

Oavsett om du går på dejt med en feminist eller inte, kommer de flesta kvinnor att anta att de betalar för sin del av räkningen. Det kan vara värt att låta henne få veta i början av din dejt, bara så att ni är båda på samma sida. I de tidiga stadierna av dejtenn vill du att hon ska spendera tid med dig eftersom hon gillar dig, snarare än för att hon tror att hon är skyldig dig något.

9. Följ upp på ett korrekt sätt

Om du inte vill ha en andra dejt ska du inte säga att du kommer att ringa henne. Du kommer i slutändan att känna dig dålig och hon känner sig skadad. Säg bara, “Jag hade det trevligt i natt”. Om du vill se henne igen ska du inte spela spel. Ja, i filmer lämnar de det alltid ett par dagar att kontakta varandra, men det här är verkliga livet. Om du inte kontaktar henne inom ett par dagar ser det ut som om du inte ville eller inte hade kul på dejten. Ju tidigare du berättar för henne vilken fantastisk tid du hade, desto bättre.

10. Få feedback ifrån en tjejkompis

Dejting är inte något vi lär oss i skolan, vi måste helt enkelt kasta oss i och se hur det går. Men om du vill förbättra dina dejtingförmågor, varför inte prata med en kvinnlig vän? Diskutera din senaste dejt, vart du åkte, vad du gjorde och vad du pratade om. Alla har olika åsikter, men det kan hjälpa dig att ge dig användbar feedback om hur du kan bli bättre på nästa dejt.

Vi hoppas att våra råd har gett dig lite mer förtroende för hur du kan få ut mer från dejting, online och i verkligheten. Om du inte redan har registrerat dig för Flirtila är det gratis att gå med. Registrera dig idag.

Categories: Dating Tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *