Att hitta en flickvän om du aldrig har haft någon kan göra att du känner dig lite nervös, men det finns ingen anledning att oroa dig för det. Även om du saknar erfarenhet så kommer du att kompensera för den med din charm, intelligens och förmåga att få en tjej att känna sig speciell. När du har fått ditt hjärta på fall för en speciell tjej, behöver du bara visa henne att du bryr dig innan du gör henne till din och börjar ett roligt och meningsfullt förhållande.

Oroa dig inte för att du inte haft en flickvän förut

Om du aldrig har haft en flickvän, är det troligt att du känner dig lite nervös eller osäker över det. Du kanske känner att alla omkring dig har haft massor av upplevelser och att du är den enda som saknas på den avdelningen, men sanningen är att alla alltid känner att han eller hon skulle kunna haft mer erfarenhet, och du bör inte låta din brist på erfarenhet hindra dig från att gå efter de tjejer som du vill ha.

  • Om du känner dig osäker över det kan du få råd från en vän som har lite mer erfarenhet av att träffa tjejer. Du kommer se att det inte finns något att vara rädd för.
  • Kom ihåg att även killar som har varit med tjejer i flera år ofta känner sig osäkra eller förvirrade. relationer växer, ständigt utvecklande saker, och det kommer inte att vara ett magiskt ögonblick när du plötsligt “får till det”.
  • Medan du inte behöver ljuga om att ha haft en flickvän behöver du inte heller skylta med det. Det kanske bara får dig att känna dig mer osäker.

Hitta rätt tjej som kan vara din flickvän

Om du aldrig har haft en flickvän, kan du vara nervös över att du vill hitta någon så snart du kan, men sanningen är att du är mycket bättre på att vänta på att den rätta tjejen ska komma istället för att rusa in i en relation med en tjej som du inte riktigt gillar. Leta efter en tjej som du kanske är kompatibel med, som du tycker är en intressant person som du verkligen skulle vilja lära känna. Du kanske inte känner flickan så bra, men om du får en bra känsla varje gång du är runt henne, kan det vara något där.

  • Det är en bra idé att leta efter någon som du kan se dig själv verkligen starta en relation med. Som sagt, du behöver inte vara så kräsen att du bara är villig att prata med en tjej om hon verkar som om hon kan vara din själsfrände.
  • Fokusera inte så mycket på utseende. Naturligtvis kanske du vill ha en vacker tjej, men hon behöver inte se ut som en supermodell eller något liknande. Försök att vara mer realistisk och vara mer öppen för flickor som bär glasögon, är lite knubbiga, har akne, väldigt långa eller väldigt korta, är kulliga, har tatueringar, piercingar och hårfärgningar, osv. Dessa drag är mer ett genomsnitt på de personer som finns på gatan och inte någon på TV eller en tidning. De mer attraktiva flickorna vill ha en mer traditionell kille och du kanske inte är den mest traditionella killen, så du kanske vill bredda dina horisonter lite när det kommer till tjejer.
  • Försök hitta gemensamma intressen. Om du gillar sport, gå med i idrottslag eller gå till lokala idrottsevenemang, om du gillar musik, gå på konserter eller gå med i ett band eller orkestern. Om du gillar böcker, gå till biblioteket eller en bokhandel. Internet är utmärkt för att hitta människor med mer oklara intressen.

Börja prata med henne

Var inte blyg. Säg bara hej till henne, presentera dig själv och starta en trevlig, enkel konversation. Du behöver inte ställa henne en miljon frågor om sig själv direkt och borde arbeta med att starta en lätt, enkel konversation om enkla ämnen som dina klasser, dina planer för helgen, en film du båda såg eller ditt favoritband. Det viktigaste är att du tar ögonkontakt och bryr dig om vad hon har att säga.

  • Du behöver inte starta en djup konversation med henne. Fråga bara hur hon har det, le, försöka få henne att skratta och lätta på stämningen.
  • Du kan prata med henne när du vet att du bara kommer att ha några minuter, som mellan klasserna. Detta hjälper dig att bli mindre nervös eftersom du inte känner att du behöver hålla konversationen igång under lång tid.

Ge henne en äkta komplimang

När du börjar prata med en tjej du gillar, kan du ge henne en fin, enkel komplimang som visar att du är uppmärksam på att hjälpa henne. Om du har lagt märke till att hon fick en ny frisyr eller om hon har fått en ny klänning, säg att du gillar det utan att göra henne för generad. Om hon bär unika smycken och du tror till och med att hon kan ha gjort det själv? Du kan till exempel ge henne om komplimang över det och fråga var hon fick tag på det. Om du har lagt märke till riktigt coola konstverk på hennes anteckningsböcker, kan du säga att du uppskattar hennes konstnärliga talanger och också slå upp en konversation om det. Men var noga med att inte trycka för hårt på det.

  • Säg inte något om hennes figur, annars kan hon bli generad eller ta det på fel sätt. Men det är inget fel med att säga något så enkelt som “Det är en cool tröja.”

Var hittar jag en flickvän?

Du har två val. Du hittar en i lokal bar eller park. Om du inte är bekväm med det kan du kolla våra recensioner av dejtingsidor här.

Categories: Dating Tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *