Den bästa strategin för att få en partner: Följ våra 10 punkter:

Medan singellivet är ett anständigt liv under en stund, kan det visa sig vara tröttande och ofta slutar det med att singlarna letar efter något allt viktigare. Om detta gäller dig och du söker efter en riktig relation så bör du följa våra 10 punkter för hur du får en partner. Använd vårat tydliga system och få den kvinna du ständigt sökt.

Den bästa tekniken för att få en partner: De 10 stegen

1. Är du redo?
2. Var säker
3. Fråga ut henne på ett riktigt sätt
4. Ställ krav
5. Var målorienterad
6. Ta in konsten att vara intresserad
7. Lär dig att kroppsspråket av att vara intresserad
8. Var fascinerande
9. Bry dig om henne
10. Försök att inte spela spel, men var en smula mystisk

1. Skulle du säga att du är redo? 

Innan du börjar söker efter ett förhållande på riktigt, bör du först vara komfortabel i dig själv. Säkerhet och autonomi är till stor del de viktigaste egenskaper hos en individ när det kommer till att hitta ett förhållande, och det är viktigt att du inte är för desperat i ditt sökande efter en partner. Var komfortabel i dig själv och att vara singel. När du uppnår denna punkt kommer du att vara tillgänglig för att hitta en relation och den kommer således att komma till dig. Kvinnor måste känna att du är bekväm i dig själv, och inte att du hysteriskt letar efter en relation och att du inte kan klara sig utan en partner.

2. Var självsäker

Unga kvinnor älskar självsäkra män. Självförtroende. Att övertänka allt och vara rastlös eller orolig skulle inte få en ung kvinna att se dig som attraktiv. Du kommer att utan tvekan bli avvisad då. Var självsäker genom att planera och vara tydlig vad du vill. Detta kommer dessutom tillbaka till det tidigare motivet bakom att vara bekväm i dig själv – du bör inte vara den mest tilltalande, mest underhållande mannen på planeten om det inte är den du är när du är dig själv. Du kommer i korta ögonblick vara flera gånger mer charmig än en extraordinär reserverad man.

3. Bjud it henne på ett passande sätt 

Så en fantastisk ung kvinna har fångat ditt öga och du har pratat lite, det här är den perfekta chansen att fråga ut henne. Som vi har uttryckt, kvinnor gillar öppenhet och självsäkerhet, så var noga med att du frågar ut henne ordentligt! Försök att inte tänka på otydliga förslag, eller ge henne inte för många val på en dejt, så att hon inte vet vad hon ska välja. Tänk ut en OK dejt. En dejt där ni kan prata och bli alltmer bekanta med varandra (som en drink eller en fika), och bestäm en exakt tid och en plats. Ge henne en stark handlingsplan som hon kan följa.

4.  Ställ krav

Män är i stort sett värdelösa när de ställer kvinnor frågor. Kvinnor gråter ofta över att män pratar massor om sig själva på dejter och tar inte mycket spänning för vad de har att säga. Ansträng dig för att inte vara en av dessa människor! Ha en ansträngande iver för samtalet och bry dig om hon pratar om sitt arbete eller något du inte skulle gjort i vanliga fall, försök speciellt att hålla samtalet kring vad hon verkligen säger och verka intresserad. Man vet aldrig, om du lyssnar ordentligt kanske du verkligen känner att det är intressant på riktigt.

5. Var målorienterad

Kanske betydligt mer viktigt än självförtroende är att en man har ett mål som är engagerande. Kvinnor kunde verkligen inte bry sig mindre om män utan mål i livet, så någon som är objektiv belägen och driven för att uppnå saker i sitt liv kommer de snabbt att bli intresserade. Det är en tydlig skillnad; kvinnor behöver inte bry sig om en överlägsen specialspelspelare. Oavsett, det är ovanligt att vara livlig om saker (inte bara arbete) och om du är rörd över att uppnå saker, kommer kvinnor på ett kort ögonblick att se dig desto mer charmig och fascinerande.

6. Lär dig konsten av att vara intresserad

Att vara intresserad är oåterkalleligt en estetisk artikulering och är grundläggande i hur man får en partner. Att vara intresserad skiljer sig mellan kontakt och kärleksintresse; det visar kraftfullt för någon att du är orimligt upphetsad för dem. De prisvärda strategierna som att hålla ögonkontakt, att le och komplimanger fungerar fantastiskt. Gör det ofta så att du är mer charmig än bara en kompis, men inte så det blir onödig starkt, annars kommer hon att ha svårt att tro att du letar efter ett seriöst förhållande.

7. Lär dig kroppsspråket av att vara till intresserad

Icke-verbal gester som att vara till intresserad kan gå långt. Det skrives av Psychologia.com att den väsentliga delen av icke-verbal kommunikation i att vara intresserad är att inkludera din sexuella gester på ett annorlunda sätt för att få ett förhållande. Män bör i viss utsträckning att stå högre och sicka ut bröstet för att markera deras storlek och se stark ut. Kvinnor lutar på huvudet och leker med håret. Så om du ser en kvinna som gör den här gesterna, är hon en intresserad av dig! Liten fysisk kontakt kan på samma sätt visa att du är intresserad; att ta på hennes axel då och då får henne intresserad.

8. Var fascinerande

Samtidigt som man tänker på hur man får ett förhållande, anser ett stort antal individer att ”vara fascinerande” är viktigt. Unga kvinnor älskar människor som kan få dem att skratta; det finns ett ordspråk som säger att par som skrattar tillsammans, stannar tillsammans. Det är tydligt att det inte är för varje situation som är lätt att avleda, utan att istället visa att du inte ser dig själv som överdrivet väsentlig och att göra diskursen lättare kommer att vara till för att hjälpa dig. Säg ett par skämt då och då också, du vet aldrig – hon kanske har samma avledande tendens som du.

9. Bry dig om henne 

Det var Deletions Andy Ringer som omfattande sjöng “ge lite respekt för mig”. På samma sätt, om du vill få ett förhållande, bör du följa brittiska Crooner’s råd! Respekt visar en kvinna att du är helt allvarlig med att leverera en relation med henne. Detta betyder inte att du måste överdriva med att visa dig intresserad; ett överdrivet mått på det kan ge intryck av att kritisera henne. Se hennes tendenser och ge råd när hon har sitt hjärta inställt på något. Utan tvekan, om du tar in påståendet om utbyte berömmelse omedelbart, kommer det att stå dig dyrt någon gång senare.

10. Försök att inte spela spel, men var en smula mystisk 
I likhet med hur man får ett förhållande kommer spela spel inte att få dig speciellt långt. Om du inte erbjuder klara svar till hennes meddelanden och fortsätter spela spel, kommer hon fortsätta vara ointresserad. Hon måste veta att du är helt seriös med henne. Planera roliga dejter, prata om era intressen och fråga henne om hon vill vara i ett förhållande. Det är trots allt grundläggande att inte vara för på henne med komplimanger och hålla en kvar en liten smula mystik. I en kontinuerlig utvärdering av betydande frågor ansåg 44% av kvinnorna bli spammad med meddelanden från en man är en dålig egenskap. Spela lite mystisk då och då.

Categories: Dating Tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *