Redaktörens val denna månad

Happy Pancake även om det låter som en godis- eller bakningsbutik så är det något helt annat. happypancake kännetecknas av en väldisponerad layout och organiserat menysystem. Men då det är en vuxen online dating site så bör man inte ha allt för stora förväntningar när det kommer till matchningar, och det finns även ett ganska stort antal falska konton där killar låtsas vara tjejer.

Att registrera är väldigt enkelt. Man behöver bara uppge sin e-postadress, kön, plats, födelsedatum och ålder. Sajten är väldigt mån om att få så många användare som möjligt. Du kommer snabbt att lägga märka till det stora antalet annonser, vilket med största sannolikhet kommer att irritera dig. Sajten drivs från Nederländerna, men strävar efter att nå ut till hela den Europeiska marknaden.

Webbplatsen är väldigt trevligt att använda på mobilen, något vi tycker är ett stort plus med dagens smartphones. Det är lätt att söka efter andra profiler, oavsett region eller beroende av vilka intressen du har. Här är ingen prenumeration, men mynt en användare. Något vi alla ser här är ett stor plus. Varje meddelande blir mycket allvarligare.

Happy Pancake är en färgstark och glad service full av moderna bekvämligheter och en användarbas för att starta.

Betyg

Användarvänlig
Kostnad
Aktiva användare
Enkelt att registrera

Funktioner

✔ Direktmeddelanden
✔ Nakenfoton tillåtna
✔ Skicka flirt
✔ Välj favoriter
✔ Sök efter ålder, plats och sexintressens

För- & nackdelar

✔ Fri
✔ Enkel registrering

✘Annonser