Betyg

Användarvänlig
Kostnad
Aktiva användare
Enkelt att registrera

Funktioner

✔ Direktmeddelanden
✔ Nakenfoton tillåtna
✔ Skicka flirt
✔ Välj favoriter
✔ Sök efter ålder, plats och sexintressens

Redaktörens val denna månad

RichMeetBeautiful har väckt mycket uppmärksamhet i Europa, men varför? Till att börja med så är dejtingsajter nylanserad och är en av de främsta sajterna för vad som kommit att kallas för sugardejting.

RichMeetBeautiful fokuserar på att matcha de vackra med de rika, för bådas vinning.

Dejtingsajten är ganska ny och har inte så många användare än. I skrivande stund är antalet användare ungefär 10000 till antalet.

Hur många som är män, och hur många som är kvinnor, vill de däremot inte dela med sig av.

RichMeetBeautiful erbjuder en sökfunktion med begränsad möjlighet att söka på särskilda önskemål, och man har bara möjligheten att söka på andra personer i sin närhet med högst ungefärlig position.

Man får förslag på matchningar, men de flesta användare verkar ha ofärdiga profiler utan bilder och med väldigt lite information.

Att skaffa ett konto gick däremot väldigt snabbt. Det tog bara mellan två till fem minuter, och hur lång tid det tar beror på hur snabbt man svarar på frågorna.RichMeetBeautiful är tillgänglig för användare över hela världen, men en stor del av användarbasen kommer från Europa. Trots detta är sajten oerhört populär i länder så som USA.

För att registrera måste man fylla i en captcha-ruta för att bekräfta att man är en riktig person. Därefter får man svara på en del frågor. Efter detta får man ta ställning till huruvida man vill skaffa ett premiumkonto.

män som söker kvinnor svenska

För- & nackdelar

✔ Snabbt och enkelt att skaffa ett konto
✔ RichMeetBeautiful är en global sajt
✔ En av de mest kända sajterna för sugardejting

✘ Endast för de med specialintresse
✘ De flesta funktioner är endast tillgängliga för medlemmar som betalar
✘ Premiumkonton är ganska dyra då sajten riktar sig till rika personer