Betyg

Användarvänlig
Kostnad
Aktiva användare
Enkelt att registrera

Funktioner

✔ Direktmeddelanden
✔ Nakenfoton tillåtna
✔ Skicka flirt
✔ Välj favoriter
✔ Sök efter ålder, plats och sexintressens

Mistress18 är en högkvalitativ sajt som slog upp sina portar under 2017. Sedan lanseringen har sajten dagligen dragit till sig massor av nya medlemmar, som intressant nog motsvarar en nästan helt jämn fördelning mellan män och kvinnor.

Hos mistress18 får du möjligheten att helt obegränsat välja mellan profiler. Det kanske låter lite för rakt på sak, men den har visat sig vara en av de bästa sajter även när det kommer till mindre finkänsliga förfrågningar.

Letar du efter nya kontakter, online dating och förhållanden med såväl likasinnade som med de som är lagda åt det snuskiga hållet så är Mistress18 allt du behöver. Hos dem får du massor att välja mellan, oavsett om det handlar om någon som är singel eller i ett förhållande. Du hittar vuxen sexiga män och kvinnor som är på jakt efter kravlösa sexäventyr. Bäst av allt är att Mistress18 är helt gratis och att man får möjligheten att uppfylla och dela med sig av sexfantasier helt anonymt.

Hos Mistress18 finns inga återkommande månadsavgifter, och du behöver bara köpa “mynt” för att kunna skicka meddelanden. Därför bör man se varje enskilt meddelande som värt att verkligen engagera sig i. Ibland dyker det upp “mynt”-erbjudanden, så se till att hålla ögonen öppna!

Mistress18 bjuder på en stor användarbas, smidig webbsajt och tilltalande design. På det stora hela bäddar det för en bekväm online dejtingupplevelse. De smidiga funktionerna som finns hos Mistress18 har anpassats utifrån användarnas behov och önskemål när det kommer till att hitta vad man letar efter. Som medlem kan man anpassa användarupplevelsen i den utsträckning man önskar. Mistress18 är optimerad för att fungera bra på mobiltelefoner och surfplattor. Detta är något de har valt att prioritera, till följd av det utbredda användandet av mobil teknologi.

Att söka efter en profil är väldigt enkelt på Mistress18. Medlemmar kan sortera profiler utifrån gemensamma intressen och geografisk plats. Värt att poängtera är att sajtens omfattande säkerhetstänk gör att antalet profilfält och frågeformulär är något begränsat.

Användarprofiler på Mistress18 är begränsade till det allra mest väsentliga när det kommer till att söka partners. På så sätt ökar chanserna att hitta en dejt eller få en matchning. Tyvärr så fyller inte alla användare i sina profiler helt och hållet, i och med att detta inte är ett krav för att få använda sajten.

Trots att mängden information på varje enskild profil kan upplevas som begränsad när man jämför med övriga dejtingsajter, så är säkerhetsnivå på Mistress18 verkligen i högsta klass. Falska profiler tas automatiskt bort inom några minuter efter att de har skapats. Detta visar att deras användarvillkor efterhålls, och att endast riktiga användare släpps in. Om du söker en själsfrände är därför Mistress18 en verkligt bra sajt att välja.

Själva layouten och strukturen på Mistress18 är riktigt enkel, och visar att de har fokuserat på det praktiska. Bristen på extravagant grafik vägs upp av att allt väsentligt är tillgängligt på ett smidigt och organiserat sätt. Alla knappar och menyval är logiskt utplacerade, och ger användare smidig tillgång till hela sajten.

Registreringsprocessen är både snabb och konkret, utan krav på personlighetstest. Men för den som är manad finns det flera små roliga snabba frågeformulär som blivit väldigt populära bland tonåringar och yngre personer. Mistress18 ligger helt i balans med dess målgrupps förväntningar och förhoppningar. Inga krav, bara rakt på sak!

För- & nackdelar

✔ Enkel att använda
✔ Snabb och smidig registrering
✔ Många aktiva profiler
✔ Mycket värde för pengarna

✘ Trots att man skaffar ett premiumkonto så uppmanas man att köpa mynt för att låsa upp fler funktioner