Om oss


Vår webbsajt är en heltäckande och oberoende guide som erbjuder djupgående och detaljerade recensioner och jämförelse av olika dejtingsajter. Vi vet hur svårt och frustrerade det kan vara att reda ut vilken dejtingsida som är rätt för en själv. Därför valde vi att göra nytta av våra samlade erfarenheter, och skapade en sajt som gör det enklare för dig att jämföra de olika tjänsterna.

Vår vision och värdegrund

Vi känner att vi verkligen har storsatsat när det kommer till att tillhandahålla ett värdefullt verktyg som förbättrar din onlineupplevelse, och ärlighet är en viktig del av vårt arbete. När vi granskar sajter så uttrycker vi alltid våra åsikter och poängterar såväl det positiva som det negativa gällande varje enskild tjänst. Våra recensioner utförs professionellt, och vi får ersättning från de företag vars tjänster vi utvärderar. Vi är däremot helt oberoende och alla åsikter är våra egna. Varje sajt testas noggrant, och det är endast de allra bästa som får högst betyg.

Trots allt arbete vi lägger ned så kan vi varken garantera att dina drömmar slår in, eller att du hittar en sajt som passar just dig. Att hitta rätt partner, vän eller kortvarigt förhållande beror på många faktorer som är bortom vår kontroll.