dejtingsajter-nline vuxen gratis dating svenska

 

Funktioner

✔ Direktmeddelanden
✔ Nakenfoton tillåtna
✔ Skicka flirt
✔ Välj favoriter
✔ Sök efter ålder, plats och sexintressens

Redaktörens val denna månad

Mistress18

 

Mötesplatsen som lanserades 2001, är en svenskutvecklad online dating som främst riktar sig mot singlar mellan 30 och 50 år. Verksamheten drivs från Varberg, och då sajten är en del av Schibsted Media Group, som även äger Aftonbladet, kommer många nya användare i kontakt med sajten genom nyhetsrelaterad reklam.

Vi tog snabbt chansen att ta en närmare titt på denna online vuxen dating site, och våra erfarenheter var ganska ljumma. Efter att ha loggat in såg vi många profiler från personer i medelåldern som redan hade barn. I Sverige anses det vara en av de allra bästa dejtingsajterna,förhållande men efter att ha granskat sajten kan vi knappast hålla med om detta.

Det är gratis motesplatsen att skaffa ett konto och att svara på profilfrågorna. Det går även att skicka ett meddelande till alla de som matchar ens egen profil, men man måste betala för att ta del av svaren. På så sätt är motesplatsen helt och hållet en betalsajt.

Webbplatsen är väldigt trevligt att använda på mobilen, något vi tycker är ett stort plus med dagens smartphones. Det är lätt att söka efter andra profiler, oavsett region eller beroende av vilka intressen du har. Här är ingen prenumeration, men mynt en användare. Något vi alla ser här är ett stor plus. Varje meddelande blir mycket allvarligare.

Motesplatsen är en färgstark och glad service full av moderna bekvämligheter och en användarbas för att starta. Registreringsprocessen är mjuk och erfarenheten blir bara bättre därifrån.

Det finns en anledning till att så många människor använder Motesplatsen och vi anser det som ett bra alternativ för dem som tycker att de har försökt allt.

Betyg

Användarvänlig
Kostnad
Aktiva användare
Enkelt att registrera

För- & nackdelar

✔ Smidig registrering
✔ Enkel att använda
✔ Många aktiva profiler

✘Dyr