Betyg

Användarvänlig
Kostnad
Aktiva användare
Enkelt att registrera

Funktioner

✔ Direktmeddelanden
✔ Mobil app
✔ Videochatt
✔ Röstmeddelande

18Lusts är en sajt som hela tiden blir mer populärt. Och det är inte så konstigt. På denna online vuxen dejtingsajt finns det tusentals användare som alla lockas av deras fantastiska tjänst. Tjänsten är ett lättanvänt och roligt sätt att träffa nya personer. 18Lusts ser även till att minimera slumpen, då användare måste fylla i en hel del information.

Det gör att man kan använda sajten för att hela tiden hitta nya vänner och kontakter. Sajten har även en avancerad sökfunktion som gör att man kan hitta precis vad man letar efter.

Som ny användare är det enkelt att skaffa ett konto hos 18Lusts. Det finns inget krav på att länka sitt Facebook- eller Google-konto. Det räcker med en e-postadress. När man väl har registrerat kan man direkt börja prata med andra medlemmar. Om det behövs kan man justera sin profil allt eftersom. Att ha full kontroll över sin profil gör 18Lusts till en riktigt anonym sajt.

Det finns ingen månads- eller medlemsavgift, utan istället använder de sig utav ett myntsystem där man betalar för att skicka meddelanden. På så sätt kan man vara säker på att meddelanden verkligen betyder något. Ibland kan man även få gratismynt, vilket gör det värt att hålla utkik efter bonuskampanjer.

18Lusts är verkligen en bra sajt, och enligt vissa användare är den en av de bästa. Men det är något man själv måste ta ställning till. Att använda tjänster är intuitivt och verkligen användarvänligt. När man loggar in så ser man direkt ett urval av användare som matchar ens egna kriterier. Man kan markera övriga medlemmar som favoriter, skicka hjärtan och så vidare för att visa intresse.

18Lusts har riktigt imponerande säkerhetsfunktioner för att vara en dejtingsajt. De använder modern kryptering, såsom 256-bitars SSL/HTTPS, för att säkerställa att all användardata är tryggad. Deras kundtjänst är även vänlig och snabb på att svara, vilket bidrar till en avsevärt mycket bättre upplevelse.

18Lusts är en riktigt unik dejtingsajt, och har en ständigt växande skara användare från Europa. Ett fantastiskt alternativ för alla som vill träffa någon speciell eller online flirting.

För- & nackdelar

✔ Träffa människor oavsett ålder, nationalitet och religion
✔ Riskfri testperiod och utan långtidsprenumeration
✔ Gratis att registrera och testa

✘Begränsat antal funktioner för gratiskonton
✘Dyr