Betyg

Användarvänlig
Kostnad
Aktiva användare
Enkelt att registrera

Funktioner

✔ Direktmeddelanden
✔ Nakenfoton tillåtna
✔ Skicka flirt
✔ Välj favoriter
✔ Sök efter ålder, plats och sexintressens

Redaktörens val denna månad

Victoria Milan är en vuxen online dating sajt helt fri från annonser och navigeras med hjälp av ikoner relaterade till profilerna.

Om en användare har en grön ikon i sin profil betyder det att personen i fråga är inloggad, medan en gul ikon innebär att användare nyligen har loggat ut.

Victoria Milan är en trevlig online dating sajt för användare som letar efter något kravlöst, erotiskt och experimentellt. Trots att sajten påminner om systerprojektet C-date så är Victoria Milan särskilt riktad mot vildare och yngre användare.

Det är en av de främsta dejtingsajterna som kvinnor som söker män och män som söker kvinnor  fokuserar på nya erfarenheter för frisinnade vuxna som älskar att få sina önskemål matchade i jakten på sex.

En typisk förfrågan innehåller information om ålder, kön, önskemål, sexualitet och så vidare. Meddelandeknappen finns bredvid din matchning för enkel kommunikation.

Sajtens design är smidig och har en naturligt professionell layout. Nya användare kan navigera utan problem då fokus ligger på smidighet snarare än massor utav funktioner.

Victoria Milan är en färgstark och glad service full av moderna bekvämligheter och en användarbas för att starta.

För- & nackdelar

✔ Gratis för kvinnor

✘ Män måste betala